''Wij willen niet alleen een verkoopplaats hebben voor producten maar een echte community opzetten voor één van onze lievelingshobby.''

Onze business is begonnen als een verkoopplaats op Bol.com om producten aan te bieden die niemand anders verkocht. Wij waren altijd al fanatiek als het gaat om Dungeons & Dragons en vonden altijd dat de prijs en het aanbod voor deze hobby beter kon.

Daarnaast wouden wij altijd iets meer aanbieden dan alleen producten maar ook onze eigen ideeën en visies delen. Daarom zijn wij altijd bezig met zelf geschreven verhalen over wapens, plekken en monsters. Deze willen wij graag met andere mensen delen en zo kwam het idee voor een verkoopwebsite die meer aanbied dan alleen producten.

Hiermee hebben wij rekening gehouden om uiteraard net zoveel aanbod te hebben voor beginners als langdurig ervaren spelers.

Maarten Pot | Co-eigenaar

Ik ben betrokken bij Dutchies & Dragons wegens mijn ervaring met D&D, grafische vormgeving en website design. Ik speel al een aantal jaren D&D als speler, met mijn eigen input en die van spelers in mijn persoonlijke kring help ik Dutchies & Dragons.

  1. Jaren DnD Ervaring : 6
  2. Favoriete Class : Rogue
  3. Favoriete Race : Leonin
  4. Favoriete Campaign : Tomb of Annihilation
  5. Favoriete DnD accessoire : Life Counter

Rob Vos | Eigenaar

Mijn naam is Rob Vos, 28 jaar getrouwd en sinds kort trotse vader! Ik ben oprichter van het bedrijf E-Vosjes. Dit is een online verkoop bedrijf die vooral actief is op BOL.com, Maar nu ook een eigen website heeft! DutchiesenDragons.nl en wat ben ik hier trots op! 

Zelf ben ik nog redelijk onbekend met DND, Nu wil ik daar meer van leren en daarvoor heb ik dit opgericht zodat mensen zonder kennis meer te weten komen over D&D en we zo samen kunnen komen met producten en community.

  1. Jaren DnD Ervaring : 1
  2. Favoriete Class : Barbarian
  3. Favoriete Race : Dwarf
  4. Favoriete Campaign : Lost Mines of Phandelver
  5. Favoriete DnD accessoire : Dice sets